Se alla

Monica Holtstad ny ordförande för Liberalerna Östergötland

Söndag 14 november 2021

Under lördagen den 13 november valdes Monica Holtstad, Norrköping enhälligt till ordförande för Liberalerna i Östergötland vid ett förbundsmöte i Finspångs kommunhus. Till vice ordförande valdes partiveteranen Kjell Fransson, Motala.

– Hårt arbete ligger framför oss, särskilt nu då vi snart går in i ett valår. Jag är hedrad över förtroendet och jag kommer göra allt jag kan för att leda förbundet framåt. Teamarbete är förutsättningen för bra resultat och det blir det med Kjell Fransson, kommenterar nyvalde ordförande Monica Holtstad.

– Det känns kul att återigen kliva på ett förbundsuppdrag på länsnivå. Särskilt såhär inför ett valår där jag hoppas att min erfarenhet av hitintills ganska många valrörelser kommer sig väl till pass, säger Kjell Fransson, nybliven vice ordförande.

Under mötet genomfördes också ett så kallat Mini-landsmöte där medlemmar och de östgötska delegaterna till partiets landsmöte senare i november förbehandlade olika motioner och rapportförslag för att ta fram en östgötsk linje i frågorna.